26 вересня 2017 р.

Благодійний осінній ярмарок


22.09.2017 року в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 з ініціативи учнів і за підтримки батьків та вчителів відбувся Благодійний осінній ярмарок.


І чого тут тільки не було, чого тільки не можна було придбати: власноруч виготовлені сувеніри, різні цікавинки та необхідні дрібнички, а також усілякі смаколики.

Усе було, як на справжньому ярмарку: охочих стільки, що не можна було вільно пройти, скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб (хто віршами, хто частівками) запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали неабияке задоволення.

Хочемо подякувати всім, хто завітав на благодійний ярмарок, не просто придбав зігріті теплом і любов’ю дитячих рук чудові сувеніри, гуртом зробивши добру справу.

Усі кошти, виручені на ярмарку, учнівським самоврядуванням вирішено перерахувати на комплектування Інтерактивного музею-галереї воїнів АТО.

Шкільний Благодійний осінній ярмарок став уже традиційним, і цей маленький вогник доброти розростаєтья, запалює дитячі серця любов’ю й усепрощенням.


Немає коментарів:

Дописати коментар