23 вересня 2016 р.


4 жовтня 2016 року відбудеться
VІI Всеукраїнський конкурс фахової майстерності

«Соняшник-учитель»,

у якому можуть брати участь учителі різних фахів.



4 жовтня 2016 року з 15.00 до 15.30 відбудеться VІI Всеукраїнський конкурс фахової майстерності для вчителів-україністів «Соняшник-учитель».
Участь у конкурсі безкоштовна.

Конкурс відбудеться відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 24.11.2015 р. №1/9-563 "Про підсумки проведення VI Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності для вчителів-україністів «Соняшник-учитель»-2015 та про організацію конкурсу «Соняшник-учитель» -2016" З текстом листа можна ознайомитися на сайті гри Соняшник у розділі "Правила та документи" або ТУТ.

Метою цього конкурсу є розширення обріїв фахової підготовки вчителів-україністів, можливість побачити себе у широкому професійному колі. Участь у цьому конкурсі та подальше його обговорення сприятиме створенню неформального простору для фахового спілкування вчителів української мови, літератури, українознавства. 

Конкурс НЕ має на меті перевіряти професійну придатність, а пропонується лише для підвищення власної кваліфікації вчителів і надання додаткового інструменту для внутрішнього контролю.

Конкурс для вчителів-україністів «Соняшник-учитель»-2016 проходитиме анонімно, а переможців буде названо й нагороджено тільки за умови, що вони самі побажають цього.

Реєстрація на конкурс відбувається на сайті гри «Соняшник»
gra-sonyashnyk.com.ua
у розділі «Соняшник-учитель» з 1 вересня 2016 року до 04 жовтня 2016 року (включно).


Немає коментарів:

Дописати коментар