25 квітня 2015 р.

Педагогічна конференція

21 квітня 2015 року на базі КНЗ КОР «КОІПОПК» було проведено педагогічну конференцію "Мистецька спадщина Т.Г.Шевченка як важливий чинник національно-патріотичного виховання учнівської молоді" для керівників методичних об’єднань учителів української мови та літератури, словесників, які працюють у спеціалізованих загальноосвітніх навчальних закладах із поглибленим вивченням предмета.
Конференцію відкрила Клокар Наталія Іванівна, в.о. ректора, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, яка звернулася із вітальним словом до учасників заходу та наголосила на важливості вивчення творчої спадщини Т.Г.Шевченка на уроках словесності.
Продовжили зустріч Поліщук Оксана Миколаївна, завідувач навчально-методичним кабінетом української мови та літератури, Бичевська Лідія Василівна, методист навчально-методичного кабінету, Плівачук Катерина Володимирівна, кандидат педагогічних наук, Заслужений учитель України.
Серед виступаючих, кандидатів наук, методистів, науковців, достойно тримала слово і наша учениця ─ Донець Дарина, яка презентувала свою науково-дослідницьку роботу на тему «Фольклорні традиції жіночої долі у творчості Тараса Шевченка: гендерний аспект образності». Юна дослідниця вразила всіх присутніх глибиною знань у розкритті проблеми, вільним володінням аналізованим матеріалом, актуальністю висновків.
Педагогічна конференція пройшла у творчій теплій атмосфері. У заході взяли участь 81 учасник. Кожен отримав примірник спецвипуску міжнародного ділового журналу «Image.ua», видання «Tарас Шевченко. 200 років» та аудіодиск «Страсті за Тарасом».
Переконані, матеріали, представлені на конференції, стануть у нагоді всім освітянам області, допоможуть запалити вогник Великого Кобзаря у душах юного покоління.

Немає коментарів:

Дописати коментар